Over Albert Barth

#soulbatical ~ periode waarin ik opnieuw bezieling zoek voor mijn (werkzame) leven, door niet te doen wat ik normaal deed. Mijn leven ziet er nu totaal anders uit. Ben jij klaar voor jouw échte bezieling?

Ik ben een succesvolle en ervaren ondernemer en business coach voor (cultuur) ondernemers die impact willen maken. Ik help professionals om die beweging te maken waardoor ze hun droom kunnen realiseren.

In 2023 koos ik ervoor om een leven te gaan leven met een volle JA. Dat betekent dat ik probeer alleen dingen te doen, die ik écht wil. Uiteraard ben ik geen heilige en struikel ik ook regelmatig. Maar het brengt me een hele lading levensgeluk. Het maakte de verandering van overleven naar LEVEN.

Als businesscoach is de core van mijn werk erop gericht de impact die ze maken te vergroten door vergroting van het inkomen en de output. Professionals mogen groeien door mijn jarenlange ervaring als ondernemer in de cultuur sector. Voor mijn bedrijven werken circa 300 mensen.

Ik werk als business coach zowel lichaamsgericht, cognitief als energetisch aan de groei van de manifestatie en het in beweging brengen van blokkades. Ik heb zelf ook aan de lijve ervaren in welke mate blokkades mij weerhielden mijn ware Zelf te leven.

Wil je meer weten over mijn reis? Download dan mijn e-book over het leven met een volle JA.

Begin nu de nieuwe fase van je leven.

Of je nu toe bent aan een nieuw leven privé of in je werk (of beide)…. het is goed om te kijken wat je doet en waarom. Ben je ontevreden? Leef je wel het leven dat je wilt (en kan) leven?